Currencies:
Velkommen, kunder

48 hr levering spores Hurtig levering Besværet frie returnerer

Privacy Notice

Vilkår og betingelser
Introduktion
Ved at bruge OFFICE hjemmeside accepterer du vores vilkår og betingelser og privatlivspolitik. Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår og betingelser for reservationen, anbefaler vi, at du læser hver gang du bruger sitet.

Du skal være mindst 18 år for at købe varer fra dette site. Hvis du er under 18 år, kan du kun bruge dette websted med deltagelse af en forælder eller værge.

garanti
Enhver kunde køber varer på nettet, vil have 14 dage til at aflyse deres projekter fra leveringsdato. Kunderne vil også have yderligere 14 dage fra det tidspunkt vil vi ikke gendanne elementet returneres til kontoret. Ved returnering bedes du bemærke, at du har til hensigt at udøve dine rettigheder i henhold til "Consumer Kontrakt forordninger." Hvis din hensigt er anmeldt OFFICE afkast inden for 14 dage efter levering, vil standard leveringsomkostninger vil blive refunderet, og derefter sendt tilbage til OFFICE i de næste 14 dage.

Leveringstid
Vi vil altid forsøge at kontakte dig på en bestemt dato / tid. Dog kan der opstå uforudsete omstændigheder, kontrol OFFICE, kurer, eller begge kan medføre forsinkelser. Mens vi vil gøre alt for at forhindre at dette sker, men det kan ikke altid være muligt. Med dette i tankerne, skal enhver leveringsplan være som en guide, snarere end at sikre leveringsdato. Når vi kender din ordre enhver forsinkelse, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

Beskadigede eller defekte produkter
Hvis du modtager en beskadiget eller defekt vare, vil vi erstatte varen eller refundere prisen på dine ønskede varer. Bare varen returneres til os, sammen med købsbevis.

Returpolitik
Du kan vælge at returnere nogen produkter købt online til nedenstående adresse eller ethvert kontor butikker (ekskl koncessioner). Glem ikke at bringe eller sende din faktura.

Bemærk venligst: Hvis du ikke er helt tilfreds, kan du returnere en vare ombytning eller tilbagebetaling inden for 28 dage. Returvarer skal returneres til os, og under ledsages af en faktura, du modtager fra os i den oprindelige tilstand. Vi vil antage, at din ordre er annulleret, vil vi refundere det fulde beløb til dig eller give dig en udveksling behov. Hvis du foretrækker at erstatte varen, kan OFFICE arrangere levering til dig, det er en særskilt kontrakt mellem dig og kontor. Vi anbefaler, at du optager Postal Service vil returnere dine sko, og få bevis på porto, fordi vi ikke mister nogen af ​​vores varer i transit er ansvarlig. Disse varer er dit ansvar indtil de når vores lager eller butik. Dette vil sikre, at du vil modtage en fuld refusion, selvom dine varer med posten fejl.

Glem ikke at udfylde detaljerne i dit afkast formular, og du har brug for en refusion eller ombytning. Når dine varer er blevet accepteret tilbage i bestanden, vil du blive udstedt en refusion eller ombytning. Vi kan kun refundere kortet oprindeligt brugt til betaling. Fortæl os, hvorfor du ønsker at returnere dine varer til at hjælpe os med at forbedre vores tjenester og fremtidige varer. Vi prøver så hurtigt som muligt via mail refusion / udveksling, men lad 10 arbejdsdage krediteret til din konto.

Vi refunderer du modtage skibsfart ordrer du annullerer inden for 14 dage til at underrette os af uønskede varer. Hvis du modtager meddelelsen inden 14 dage efter modtagelsen, vil vi refundere forsendelsesomkostninger, kun beskadigede varer, forkerte eller forkerte. Ved returnering, vil vi refundere allerede betalte beløb.

Eller, hvis du ønsker at returnere eller bytte dine sko, kan du sende dem til dine fakturaer, indtaste ethvert kontor butikker (ikke herunder koncessioner), vil vi være glade for at modtage varen. Bemærk, at din refusion ikke vil blive behandlet i butikken, fordi dine oplysninger vil blive videresendt til de relevante afdelinger. Denne proces kan tage 8-10 hverdage.

Kontor dame og kontorer
Kontor Kontor Junior Piger og er et område af vores hjemmeside, som indeholder op UK 5.5 produkter, egnet til børn og unge til at bruge. Disse dele af webstedet kan tilgås på flere måder ??, direkte via linket "KIDS" øverst på hver side, eller gennem venstre side af hjemmesiden eller kontor kontor pige primære link (hvis du indtaster "hendes" kategori). Hvis du køber "hendes" sektionen af ​​hjemmesiden, mener vi, at når du vælger produktet og størrelse egnet til børn eller unge, vil du se den opdaterede logo på siden, at den valgte størrelse kontor pige kontor eller primære produkter.

Accept ordrer og kontrakter
Vi sender dig en bekræftelse via e-mail inden for 24 timer efter din bestilling er sendt for at bekræfte modtagelsen af ​​din ordre. Din ordre er en ordre på køb, og vil blive accepteret, afhængigt lager tilgængelighed. Når vi modtager din bekræftelsesmail, kan vi ikke bestille detaljer (produkt, mængde eller leveringsadresse) ændringer. Sørg for at gennemgå alle detaljer inden afslutningen købsprocessen.

Der er en forsinkelse mellem det tidspunkt et påbud fra tid til at modtage ordrer, og opgørelse tilgængelighed, er ordrebekræftelse e-mail ikke garanteres. Nogle gange kan elementer forbundet med en bestemt bestand position ændres. Hvis der ikke er lager på tidspunktet for behandlingen af ​​din ordre, vil vi underrette dig så snart din ordre med det samme, og vil ikke blive opkrævet for udsolgte varer.

Salg af varer vil være, når vi sender en e-mail bekræftelse til dig, at vi har sendt dit produkt til den adresse, du giver os. Accept vil blive afsluttet, når vi sender denne e-mail til dig. Vi har ikke identificere nogen produkter på det samme ordrebekræftelse e-mail udgør ikke en del af kontrakten. Ved forsendelse, vil dit kort blive fratrukket afsendt varerne. Hvis din ordre er blevet afsendt, vil vi ikke være i stand til at annullere ordren, men du kan returnere det inden for 28 dage efter købet. Læs venligst vores returpolitik at lære at vende tilbage til os.

Kvantitative restriktioner og samlet indkøb
Det valgte produkt er begrænset til én pr kunde køb (til). Dette viser tydeligt i produktbeskrivelsen.

Hvis en kunde bestilt mere end en ordre eller ordrer for flere enheder af disse restriktioner produkter, vil annullere sin ordre.

Hvis vi har mistanke om, at kunder køber bulkvarer, snarere end personlig brug, disse ordrer kan annulleres. OFFICE ret til at annullere nogen produkter, de anser for at videresælges eller engros køb.

Om Office-hjemmeside
Intellektuel ejendomsret
Alle materialer som en del af denne hjemmeside (herunder billeder, illustrationer, designs, website layout, billeder, skrevet og anden tekst eller manuskript) og er beskyttet af copyright, varemærker, designrettigheder af al software kompilering, underliggende kildekode og software hjemmeside og / eller andre immaterielle rettigheder på verdensplan, og ejes eller kontrolleres, eller licenseret af Office. OFFICE uden forudgående tilladelse er forbudt enhver brug af webstedet eller dets indhold, herunder kopiering eller lagring af en del eller alle af denne hjemmeside eller dens indhold, bortset fra din egen lovlig, personlig, ikke-kommerciel brug. Du må ikke gengives på nogen måde, udgive, overføre, offentligt udføre, distribuere, modificere, tilpasse, bundet op, ændre alle skabe afledte værker fra, sælge eller deltage i indhold, sites, eller nogen tilknyttet software eller delvist uden vores udtrykkelige forudgående skriftlig tilladelse.

Nøjagtigheden af ​​indholdet af
Inden for rammerne tilladt ved lov, har afdelinger ikke give nogen garanti, især for at sikre nøjagtigheden af ​​enhver beskrivelse og forklaring af sitet.

Vi har taget alle rimelige forholdsregler for at sikre nøjagtigheden af ​​oplysningerne på denne hjemmeside, især den pris, der vises, er korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen, har alle projekter været en rimelig beskrivelse. Selv om det er blevet taget alle rimelige bestræbelser på at præcist at vise farve projekt, kan vi ikke garantere, at din skærms display præcist vil afspejle dette.

Alle størrelser og målinger er omtrentlige, men vi gør alt for at sikre, at de er så nøjagtige som muligt. Medmindre andet er angivet, størrelsen vist for størrelsen af ​​Det Forenede Kongerige. Vi forbeholder os ret til at ændre nogen detaljer om projektet hjemmesiden til enhver tid, herunder den rigtige pris, farve og størrelse.

Pris og markedsføring
Priserne angivet på hjemmesiden og inklusive moms på et passende nuværende pris, men omfatter ikke forsendelsesomkostninger. Vi forbeholder os ret til at ændre priserne til enhver tid.

Hvis vi finder en fejl i prisen eller beskrivelse af de varer, du har bestilt (ske!), Kan vi sende vores produkt til dig enhver tid at annullere din ordre. Vi vil kontakte dig, når den finder en fejl, der spørger, om du ønsker at rette priserne fortsætter med at bestille eller annullere ordren. Hvis vi annullere din ordre, vil du modtage en fuld refusion betalt på forhånd.

Vi opdaterer hele tiden vores online butik. Vores detailbutik kan fra tid til anden for særlige lokale kampagner (kan ikke leveres på vores hjemmeside), eller vi kan ikke tilbyde i butikkerne online specielle kampagner. Af disse grunde, og nogle gange kan du finde forskellige pris produkter på vores hjemmeside og vores butik produkter. Nogle steder kan ikke gælde for kunder propaganda for en bestemt jurisdiktion.

Skader på din computer
Vi gør vores bedste for at holde vores hjemmeside opdateret, men kan ikke garantere, at hjemmesiden og dens indhold er helt fri for tekniske fejl, computervirus eller enhver mulighed for din teknologi eller nogen skadelig effekt. Ved at bruge webstedet, accepterer du, at du har det fulde

Enhver enhed, som du bruger på sitet OFFICE foretage de nødvendige reparationer eller vedligeholdelse af alle omkostninger til ansvar. Selvfølgelig betyder dette udsagn ikke påvirke dine lovbestemte rettigheder som kunde.

Begrænsning af ansvar
Inden for rammerne tilladt ved lov, Kontoret for kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed) eller på anden måde at du derfor lidt nogen tab (herunder tabt fortjeneste), omkostninger eller skader (uanset om indirekte, følgeskader eller andet) din brug af webstedet eller bruge oplysningerne passeret gennem hjemmesiden, selv om vi ved, at tabet af muligheden. Hertil kommer, at hvis forsinkelsen eller fiasko skyldes årsager uden for vores kontrol, vil vi ikke have dit brud på disse vilkår og betingelser eller ikke opfylder sine forpligtelser.

Passiver i alt for ethvert kontor for eventuelle krav, der opstår, må ikke overstige det produkt, der tilbydes kunderne af Kontoret priser, samt eventuelle internationale genereret. Men vi ikke udelukker eller begrænser vores ansvar på grund af vores forsømmelighed eller svig eller svigagtig vildledning forårsaget af dødsfald eller personskade.

Kontosikkerhed
Du behøver kun stedet til lovlige formål. Ved at registrere med os, indser du, at du har et ansvar for at bruge de oplysninger, du giver os logge detaljer al adgang til webstedet. Det er dit ansvar at sikre, at alle oplysninger i forbindelse med din konto er fortrolige. Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader som følge af din ikke alle sådanne oplysninger fortrolige eller skade forårsaget.

Message Ansvarsfraskrivelse
Du må ikke sende til webstedet nogen ærekrænkende, stødende, truende, misbrugende, uanstændigt, racistisk, eller risikerer at medføre gener, kriminalitet eller forlegenhed, ulempe eller skade på os eller vores kunder, eller på anden måde stødende indlæg eller ulovlig. Vi forbeholder os ret til at afvise ordrer, du måtte have udstedt, og fjern eventuelle sådanne kommentarer, du måtte have.

Suspenderet
Vi forbeholder os ret til at suspendere din ret til at bruge hjemmesiden for at udføre nødvendig vedligeholdelse, ændre, slette eventuelle unøjagtigheder eller uautoriserede data, og hvis du overtræder nogen af ​​disse vilkår og betingelser, opsige din brug af webstedet. OFFICE vil også forsøge at gøre din 24-timers adgang til sitet hver dag, men adgangen kan suspenderes, begrænses eller opsiges til enhver tid.

Direct mail magasiner og andre Office-materialer
Alle priser er korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen, OFFICE ansvarlig for eventuelle trykfejl kan være sket.

Alle konkurrencer og kampagner kan ændres, henvises til dens vilkår og betingelser.

Back